sábado, junio 09, 2007

COMUNICAT DE L’AMPA DEL CP BARTOMEU POU (maig 2007)

En aquests temps de pre-campanya electoral alguns partits polítics han incorporat als seus programes diverses propostes relacionades amb l’educació. Els membres de la junta directiva de l’AMPA del CP Pare Bartomeu Pou consideram que ara és un moment adequat per clarificar que:
- Els nostres objectius estan dirigits exclussivament a treballar per la millora dels serveis que afecten a l’educació i el benestar dels nostres fills i filles.
- Un dels nostres objectius prioritaris és ACONSEGUIR LA REFORMA INTEGRAL DE L’EDIFICI ESCOLAR DE PRIMÀRIA. Un altre objectiu, i també molt important per a nosaltres, és ACONSEGUIR QUE S’INCLOGUI DINS EL MAPA ESCOLAR DE L’ILLA UN INSTITUT DE SECUNDÀRIA PER ALGAIDA.
Per a tal efecte, el mes d’octubre del 2006:
. En primer lloc, vàrem iniciar una recollida de signatures (1.400).
· En segón lloc demanarem a l’Ajuntament un informe del creixement poblacional del municipi d’Algaida, que ens va entregar juntament amb un acord plenari on sol.licitaven la modificació del mapa escolar amb la finalitat de preveure la construcció d’un Institut de Secundària a Algaida, i on expressaven que s’iniciarien els tràmits per habilitar un sistema general educatiu dins sòl rústic.
· I, en tercer lloc, ens reunirem amb al Director General de Planificació i Centres, el Sr Rafel Bosch, i amb la Consellera de Presidència Mª Rosa Puig. Vàrem mostrar-los tots els documents, i ens digueren que la reforma de l’escola es faria, i que el tema de l’institut seria estudiat .
· Dia 5 de dessembre del 2006 vàrem entregar tota la documentació.
· A hores d’ara de totes aquestes gestions no tenim resposta oficial.
Les propostes que facin els partits polítics per a millorar els serveis educatius dels nostres fills i filles ens pareixen perfectes, venguin del partit que venguin. Malgrat això, opinam que l’AMPA de la nostra escola no ha d’ésser utilitzada com a finalitat electoralista.
Continuarem treballant per aconseguir els objectius proposats estant sempre oberts a noves propostes. Els pares i les mares que vulguin treballar amb nosaltres seran sempre benvinguts.

Atentament,
Els membres de la Junta Directiva de l’AMPA del CP Bartomeu Pou

No hay comentarios: