domingo, abril 22, 2007

Carta enviada per l'AMPA al Batle d'Algaida, amb registre d'entrada 24/03/07

Sr. Jaume Jaume. BATLE D’ALGAIDA


Algaida, març de 2007

Benvolgut Sr.
En nom de la Junta Directiva de l’AMIPA del CP Bartomeu Pou d’Algaida vull manifestar la nostra preocupació per la manca d’una actuació eficaç davant la continua demanda realitzada als responsables d’aquest ajuntament:
Des de fa dos cursos hem sol·licitat de forma reiterada el cumpliment de les mesures de seguretat en les hores d’entrada i sortida dels infants a l’escola, pensam que la presència dels agents municipals és imprescindible.
Consideram que aquesta petició suposa una mesura bàsica existent en totes les escoles que coneixem, excepte en la nostra. Són molts els dies en que els agents municipals no hi són o no compleixen amb un horari suficientment ampli (15 minuts abans i desprès de les entrades o sortides).
No dubtam que pot haver-hi motius que justifiquin aquesta situació, però també entenem que és una funció dels reponsables de l’ajuntament cercar solucions per poder oferir aquest servei adequadament.
Davant tot l’expossat, sol·licitam una ràpida actuació per solucionar aquesta problemàtica, tot esperant que els pares i les mares de l’escola d’Algaida no ens haguem de veure obligats a cercar altres vies per agarantir la seguretat dels nostres fills i filles de forma més eficàç.
Esperam que prest poguem veure resultats satisfactoris.
Atentament,

Jerònia Miralles Xamena
Presidenta de l’AMPA CP Pare Pou

No hay comentarios: