viernes, noviembre 02, 2007

Carta enviada a l'Ajuntament (Manteniment Escola)

Algaida, 18 octubre del 2007

L’equip directiu de l’AMPA del CP Pare Bartomeu Pou d’Algaida volem exposar-li els temes que ahir vam tratar a l'Assamblea General i que poden ser solventats per l'Ajuntament:

- Seguretat a l’escola : l'escola nova d'infantil només té una porta d'entrada, i seguirà així fins que s'obri el nou carrer. Per tant, actualment, no té sortida d'emergència. Per aquesta raó demanam s'estudii la possibilitat de posar una porta a la barrera que dona als patis petits de les aules d'infantil. També la porta d'entrada a l'edifici d'infantil és dificil d'obrir, el pany es romp fàcilment, valorar si es pot camviar.
Revisar les càmares de vigilància de l'escola, ja que no funcionen.
Realitzar gestions amb Telefònica ja que hi ha un cable seu que no està fixat.
- Seguretat Vial: trobam imprescindible que sigui habitual la presència de la Policia Municipal a l’entrada i sortida de l’escola (amb un mínim de 15 minunts d’antel·lació). A èsser possible de 8.45 a 9.15 del matí i de 15.45 a 16.15 de l'horabaixa.
- Pati entrada carrer Ribera: s’haurien de revisar l’estat de les engronsadores, el del sistema de sujecció dels diferents elements del parc, que moltes vegades poden resultar perillosos.
- Pati gran: A la zona de les pistes: substituir la grava per un material adequat o retirar-la totalment, sembrar arbres, posar bancs i papereres. Revissió profunda de l’estat general del pati. escalons romputs; clots; etc...
- Manteniment en general: seguiment i control de qualitat, ón s'avalui el temps que passa des de que es fa la demanda fins que es dona sol.lució al problema. Que hi hagi la figura d'un encarregat de passar setmanalment per l’escola per a revisar estat aules, bany, patis,etc.

Esperam tenir una resposta satisfactòria d’aquestes demandes el més aviat possible.

Atentament, la Junta Directiva de l’AMPA del C.P. Pare Bartomeu Pou




Sr. FRANCESC MIRALLES MASCARÓ. BATLE D’ALGAIDA

No hay comentarios: