jueves, noviembre 22, 2007

Reunió a la Conselleria d’Educació

El passat dia 8 ens varem reunir amb el Sr. Miquel Martorell Mas, Director General de Planificació i Centres Educatius; estava assistit per Margalida Moll, Cap de Servei i en Francesc Ramis. Des d'Algaida, ens varem desplaçar el Batle Francesc Miralles, la directora del CP Pare Bartomeu Pou, Isabel Puigserver i per part de l’AMPA, la presidenta Jerònia Miralles i el vocal Tomàs Santa Cruz.

Una vegada més, varem exposar als responsables de la Conselleria d’Educació, la nostra preocupació envers la situació de l’espai escolar que ubica els alumnes de l’etapa d’educació de primària; varem insistir amb les peticions realitzades durant la passada legislatura als anteriors gestors. En resum, varem exigir una resposta compromesa que ens asseguràs la reforma que l’edifici necessita de forma immediata.

La resposta va ser la següent: per a l’any 2008 no tenen cap actuació prevista a Algaida, ja que han prioritzat la reforma de altres centres. Si bé, es disposa d'un avantprojecte de la reforma que sol·licita’m, aquest no ha estat avaluat per la Direcció del CP Pare Bartomeu Pou.

Ens van dir que probablement la reforma i ampliació es durà a terme l'any 2009.

Fins al moment, el compromisos que varen adquirir amb nosaltres són:

- Fer arribar una còpia de l’avantprojecte a la direcció del centre i l’AMPA, el més aviat possible.
- Visita el CP Pare Bartomeu Pou, el pròxim dia 30 de novembre de 2007 per conèixer de primera mà, la situació de l’escola.
- Crear una comissió de seguiment del projecte de reforma de l’escola.

No hay comentarios: