miércoles, marzo 14, 2007

CIRCULAR INFORMATIVA MES DE MARÇ.


INFORMACIONS 2006-07

1- REFORMA DE L’ESCOLA
El mes de novembre l’AMPA va recollir 1.400 firmes que demanaven a la Conselleria d’Educació la reforma integral de l’escola. Ens varen rebre, ens varen escoltar, ens digueren que es faria un projecte, però la veritat és que a hores d’ara encara no hem rebut cap resposta escrita ón es comprometin formalment.
Juntament amb aquesta demanda també demanavem que es tengués en compte el creixement del poble d’Algaida com a candidat per a tenir un Institut de Secundària. Ens vàren respondre que ho estudiarien detingudament. Tampoc tenim resposta escrita.

2- ESCOLA INFANTIL NOVA I MENJADOR
El mes de novembre es va inaugurar l’escola nova d’Educació Infantil, el menjador i la cuina.
L’Escola Infantil es va posar en marxa tot d’una, però amb moltes deficiències (rovell a les reixes, degot a la porxada, no hi ha telèfon, no hi ha alarma, etc). El menjador i la cuina no s’ha posat en marxa fins el mes de març, també per tota una sèrie de deficiències que fins ara no s’han solventat.
Tot i sabent la falta d’espai que hi ha a l’escola de Primària, que es pot sol.lucionar en part quan se’n vagi el menjador, s’han necessitat 4 mesos (després de la inauguració) per poder utilitzar les instal.lacions, tot i que encara en aquest moment presenten deficiències.

3- MANTENIMENT DE L’ESCOLA I MESURES SEGURETAT
Continuam treballant per a que l’Ajuntament dugui un bon manteniment de l’escola així com que es millori la seguretat vial.
S'ha aconseguit:
. Subsitució de la sorra del pati de l’entrada per un material més adient a les necessitats actuals.
. Limitadors de velocitat a l’entrada de l’escola al carrer Tanqueta.
. Pintar l’exterior i l’interior de l’escola de Primària per part de la Conselleria d’Educació.
S'ha demanat:
. A la zona de les pistes: subsituir, a curt termini, la grava per un material adequat, sembrar arbres, posar bancs i papereres, i pintar les pistes.
. Camviar la reixa espanyada que separa les dues pistes.
. Augmentar la seguretat vial a les hores d’entrada i sortida amb més presència de la Policia Municipal.

4- INFORMÀTICA
Un dels objectius de l’AMPA aquest any és dotar a l’escola amb una aula d’informàtica. L’any passat vam iniciar gestions per aconseguir ordinadors que tenia en remanent la Banca March. Fa uns mesos ens varen entregar 10 ordinadors, que l’AMPA va cedir a l’escola. Esperam que pròximament el nostres fills en puguin fer un bon ús.

5- BLOGSPOT
Un dels objectius de la Junta Directiva de l’AMPA és adaptar-nos a les noves tecnologies de la informació i comunicació.
Per tal d'aconseguir-ho hem posat al vostre abast una pàgina a INTERNET a la qual hi podeu consultar tot tipus d'informacions que periòdicament hi anirem posant.
L'adreça per accedir-hi és la següent:
http://www.ampa-algaida.blogspot.com/
Així mateix disposam d'una adreça de correu electrònic per a que vos pogueu comunicar amb nosaltres:mailto:ampa_algaida@yahoo.es

6- ACTIVITATS EXTRAESCOLARS (EQUIPATGES)
Interessa que els nins que van a competir vagin vestits iguals. Ja l’any passat vàrem aconseguir xandalls, i enguany l’Ajuntament i l’AMPA ha equipat als nins que van a fer competicions de futbet, basket i volei, amb camisetes numerades per utilitzar el dia de la competició, i que no són propietat del nin/a sino de l’AMPA.
Enguany l'Ajuntament i l'AMPA tornaràn a entregar xandalls als nins que fan activitats extraescolars per primera vegada.
La resta d’activitats que no es beneficien dels equipatges sel’s dotarà amb material que els faci falta.

7- ALTRES ACTIVITATS
Com sempre continuam organitzant les activitats extraescolars, guarderia matinera, fotografies nadalenques, col·laboració Festa dels Reis, Sant Honorat, Carnaval, .. i totes gràcies a la desinteresada implicació i col.laboració de molts de pares i mares.
Aquest any com a novetat vàrem vendre participacions de loteria de Nadal, amb la gran sort que ens va tocar un petit premi. Amb aquests doblers volem fer un regal a l’escola: dotar en més elements per jugar al parc de l’escola d’Educació Infantil, i comprar el material que es necessiti per a l’escola de Primària.
Tenim més projectes que ens agradaria tirar endavant, esperam poder aconseguir-ho. Ja sabeu que vos esperam a tots i totes. La junta ens veim el primer dijous de cada mes a les 19h, podeu venir tots els interesats.
La Junta Directiva
Algaida, 12 març 2007

No hay comentarios: